Het Financieel Advies Bureau West Nederland, of FAB West Nederland, is een klein bedrijf met een persoonlijke benadering.
Het is opgericht op 8 september 1999. Ik, Rob Riekwel, ben alleen werkzaam en ken daardoor al mijn klanten persoonlijk.
In het algemeen bezoek ik de klanten thuis, waardoor zij in alle rust in een bekende omgeving alle vragen kunnen stellen die zij hebben.
Ik adviseer en bemiddel voor particulieren en MKB in alle verzekeringen (schade en leven), financieringen, hypotheken, lijfrente en spaarrekeningen.
Het bedrijf is in het bezit van alle benodigde vergunningen en verzekeringen, welke in de diverse vergelijkingskaarten vermeld staan.
Tevens voldoe ik aan alle door de wet gestelde eisen zoals de jaarlijkse permanente educatie.
Dit wordt gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten.
Uiteraard ben ik ook aangesloten bij KiFiD, de klachteninstantie voor de Financiële Dienstverleners.Ik ben Erkend Hypotheek Adviseur en aangesloten bij SEH.Ik doe zaken met meerdere maatschappijen, maar heb daar geen verplichtingen ten aanzien van omzet of andere zaken en kan daardoor een onafhankelijk advies uitbrengen. Zaken kan ik onder andere doen met Nationale Nederlanden, ASR, REAAL, FLORIUS, KLAVERBLAD, IDM, AEGON, EUROPEESCHE, ARDANTA, SNS BANK, BLG en nog een aantal andere maatschappijen.