Vanaf zaterdag 19 mei tot en met zondag 27 mei ben ik op vakantie en ben ik zowel telefonisch als via de mail totaal onbereikbaar. Ik ben dan een week dag en nacht op een boot op de Rode Zee en aldaar geen bereik.

Voor zaken met betrekking tot schadeverzekeringen (schades en wijziging van bijvoorbeeld een auto verzekering) kunt u contact opnemen met de waarnemer VSP service provider telefoon 088-44691563

(Deze waarnemer behandelt geen zaken mbt levensverzekeringen of hypotheken)

Alle zaken mbt aanvragen van hypotheken kunt u via de mail inzenden, u krijgt dan een bevestiging dat het ontvangen is en pak ik weer direct op na mijn vakantie. Na mijn vakantie is er nog ruim voldoende tijd om alles binnen de gestelde tijd af te handelen.

Voor eventuele dringende zaken mbt lopende hypotheken of levensverzekeringen verzoek ik u contact op te nemen met de betreffende maatschappij.

Vanaf 27 mei ben ik weer volledig bereikbaar. Ik hoop dat ik kan rekenen op uw begrip voor de tijdelijke onbereikbaarheid.

Geef een reactie

*
*

Required fields are marked *